Huriye-Mehmet Akçasakız İlkokulu

Belgegeçer : 02328322078
WEB https://hmakilk.meb.k12.tr
Adres : ATATÜRK MAH. 1527 SK. NO 7 MENEMEN / İZMİR
VİZYON : Okulumuzun eğitim öğretim imkan ve kabiliyetlerini arttırarak geleceği bugünden yaşamak ve çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu bir okul yaratmak.
MİSYON : Çağdaş bir eğitim ortamı için okulumuzu modern ve yeterli araç gereçlerle donatarak, eğitim kalitesini yükseltmek ve tüm paydaşlarımızın memnuniyetlerini arttırabilmek.
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1
Saatler : 09:00 - 14:50
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Kalorifer
Pansiyon : Yok
Servis :
Ulaşım : Menemen Garajından Atatürk Mahallesi Minibüsleri Menemen Metro durağından Atatürk Mahallesi Minibüsleri
Yerleşim Yeri : ATATÜRK MAH. 1527 SOK. NO:7 MENEMEN/İZMİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 33 km İlçe merkezine 5km
Kontenjan Bilgileri : BÜTÜN SINIFLARDA KONTENJAN VAR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : OKULUMUZ İLKOKUL OLDUĞUNDAN ORTAOKULA KALİTELİ ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTE BU SEBEPTEN ORTAOKULUN BAŞARI SEVİYESİ DE OLDUKÇA YÜKSEKTİR.
Sportif Etkinlikler : SATRANÇ VE HALK OYUNLARI ÇALIŞMALARIMIZ VARDIR. ÖĞRENCİLER KENDİ İMKANLARIYLA KULÜPLERDE SPORTİF FAAALİYETLERE KATILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :